Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /var/www/pro-hair.dk/public_html/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 2553

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /var/www/pro-hair.dk/public_html/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 753

Vores hår stammer fra det fineste indiske virgin tempel hår.
Håret er nøje udvalgt, håndsorteret og skånsomt behandlet.

PROCESSER

Når håret kommer til fabrikken håndsorteres det, for udelukkende at have det bedste hår. Herefter vaskes det i skånsom shampoo og lægges i de-pigmenteringsbade.

De-pigmenteringen er yderst skånsom og foregår i koldt vand med specielt tyskfarvestof. Det mørke hår de-pigmenteres over 4-5 dage og det lyse over 7-9 dage, der bruges derfor ikke stærkere kemi til det lyse hår.

Herefter indfarves håret i de ønskede toner, altid kun 1 kg hår sammen, for at sikre en ensartet farve. Efter indfarvningen fjernes de hårstrå som ikke har den korrekte farve, dette sker manuelt og man kan derfor opleve enkelte hårstrå som er blevet overset.

Håret er double drawn, hvilket betyder at det er lige tykt fra rod til spids, alle kortere hårstrå er fjernet (95-97% af alle hårstråene har fuld længde), dette er også en proces der udføres manuelt.

Håret laves til micro bonds eller wefts, derefter vaskes det med conditioner og lufttørres.

Håret har en levetid på op til 8-12 måneder med korrekt behandling.

PRODUKTER

Micro Bond Keratin Hair

Vores micro bonds er lavet af den stærkeste og mest skånsomme italienske keratin på markedet. På grund af denne stærke keratin fælder håret minimalt og kan sidde i helt op til 6 måneder (anbefalet 4-6 måneder). Vores keratin tipper er nogle af de mindste på markedet, de er kun 6mm * 6mm og kaldes derfor micro bonds.

At bruge vores micro bonds betyder mere komfort (påsættes de korrekt mærkes de næsten ikke), mindre skadelige, længere holdbarhed, mindre synlige for kunden, for frisøren betyder det en hurtigere applikation. 
Håret er 50/55cm langt.

Weft Hair

Vores trenser er maskinsyet double wefts, det vil sige at to wefts er lagt sammen og syet sammen. Fordelen ved maskinsyet wefts er, at håret sort set ikke fælder og at der er mere hår pr cm weft, så man behøver knap så mange pr. applikation. Vores wefts er 60-65cm brede pr 50 gram. 
Håret er 50/55cm langt.

Farver

Håret fåes i følgende farver, der bliver løbende tilføjet nye flotte farver til.

Basic Colors
1, 1b, 2, 4, 5A, 6, 8, 10, 12, 14,
16, 18, 22, 24, 27, 30, 613, 60

Mix Colors
4/27, 8/18, 8/22, 12/24, 14/24, 18/613

Ombre Colors

2/12

DO’S AND DON’TS

Vi fraråder at farve, tone og permanente håret, selvom det er behandlinger som kan udføres, er dette ikke tilrådeligt. Dette er behandlinger som indeholder kemi som kan skade extensions håret, ligesom det også kan skade ens eget hår. Vores hår stammer fra 100% ægte menneskehår, men får ikke noget næring fra hovedbunden og man vil derfor forkorte levetiden på håret ved unødvendig brug af kemikalier og varmepåvirkning.

Det er vigtigt at behandle extensions håret lige så godt, som man ville behandle ens eget hår (og så lige lidt ekstra). God pleje og regelmæssig vedligeholdelse vil øge extensions håret levetid. Vi råder til, udelukkende at bruge SLS og SLES frie produkter, da disse ingredienser kan udtørre håret.

ACADEMY

 

3-dags begynderkursus
Inkluderer hår til 1 model

For dig som aldrig har arbejdet med hot fusion/flet extensions før. Vi vil gennemgå alle de nødvendige aspekter i forbindelse med hårpåsætning og pleje.

(Kurus dag 3 er eksamen og ligger 1-2 måneder efter de to første kursusdage)

8.900 DKK

(ekskl. moms)

 

1-dags konverteringskursus

Inkluderer hår til 1 model

For dig som har arbejdet med hot fusion/ flet extensions før, men ikke føler dig helt sikker og/eller ønsker at lære at arbejde med micro bond extensions.

4.200 DKK

(ekskl. moms)

OM PRO HAIR

Vores hår stammer fra det fineste indiske virgin tempel hår. Håret er nøje udvalgt og håndsorteres.

Håret har ikke været gennem nogen form for kemiskbehandling, før det kommer til fabrikken, hvor det på skånsom vis vaskes, de-pigmenteres og indfarves for at bevare hårets skællag.

Håret er remy hår, hvilket betyder at alle hår strå er rodvendt og vender med skællaget i vokseretningen – ned af.

 

ProHair Denmark

KONTAKT

Pro Hair Denmark ApS

Telefon 22 58 47 21
salg@pro-hair.dk